Vissza az oldal tetejére

Az opera kézikönyve

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Operával csak most ismerkedők és vájt fülű, megszállott operarajongók egyaránt élvezettel forgathatják ezt a kézikönyvet, amely megbízhatóan kalauzol el az operák sokszínű és izgalmas világába.

A Monteverditől Tan Dunig a világ operatermésének legjavát áttekintő kötetben mintegy 150 zeneszerző eleven stílusban megírt, átfogó életrajza és közel 340 opera részletes bemutatása olvasható.

Az egyes operák cselekményén és rövid zenei elemzésén túl a kézikönyv a művekről készült legjobb, mintegy 900 CD-felvétel frappáns és tömör, olykor csípős és kíméletlen kritikáját tartalmazza a leghíresebb archív felvételektől a legújabb lemezekig. A világ operaházaiban jelenleg repertoáron lévő művek közül 60-ról DVD-felvételt is ajánl.

A lebilincselően üde stílusban megírt, CD-felvételeken alapuló operatörténet rövid függelékkel zárul, amely híres énekesek és karmesterek vázlatos pályarajzát és a műfaj legfontosabb zenei szakkifejezéseinek magyarázatát foglalja magában. A hatalmas anyagban jól áttekinthető mutató segíti az eligazodást, az oldalakat zeneszerzők, énekesek, színpadképek és CD-borítók fotói gazdagítják.


Eredeti cím : The Rough Guide to OPERA
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635308545
ISBN : 9635308545
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 746
Méret [mm] : 169 x 234 x 36
Tömeg [g] : 1 100 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek