Vissza az oldal tetejére

Az örömteli szervezet

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: HVG Kiadó

A munka öröm forrása is lehet, legalább annyira, mint a kiégésé - állítják a szervezeti tanácsadó szakértők, Lövey Imre és Manohar S. Nadkarni. Akkor mégis miért van az, hogy tömegek panaszkodnak túlhajszoltságról, kizsákmányoltságról, a motiváció hiányáról? Miért érzik magukat oly sokan boldogtalannak a munkahelyükön? A szerzők szerint a szervezetek élő organizmusok, amelyek ugyanúgy lehetnek egészségesek vagy betegek, mint a bennük dolgozó emberek. Egyes cégek a Munkamánia, mások a Pénzmánia, a Rövidlátás vagy éppen az Énközpontú vezetés betegségében szenvednek, vagy esetleg halmozott tüneteket produkálnak. A gyengélkedő vállalatoknál pedig az ott dolgozók sem érzik jól magukat. Az ördögi kör végül bezárul: a rosszkedvű alulmotivált alkalmazottak nem tudják győzelemre vinni cégüket a felfokozott piaci versenyben, ami további ragályok megjelenéséhez vezethet a szervezeten belül.

Az Örömteli szervezet második, bővített, javított kiadása már huszonkét "vállalati betegségről" ad részletes leírást és új, könnyen átlátható táblázatokkal segíti a diagnózis felállítását, a tünetek kúrálását. A kézikönyv praktikus receptúrát ad a vezetők kezébe, főként az olyan felelősen gondolkodók számára, akik szeretnék vállalatuknál az örömteli munka kultúráját meghonosítani, s ezzel elérni, hogy munkatársaik szívesen járjanak dolgozni. Ugyanakkor bárki "átvilágíthatja" vele saját munkahelyét, hogy megértse a nap mint nap tapasztalt fagyos, érdektelen, túlhajszolt vagy éppen túlságosan laza vállalati légkör okait és következményeit. A munkavállalók, munkavégzők és a munka irányítói közül különösen ajánljuk ezt a könyvet azoknak, akik a fenti problémák miatt mára már úgy érzik, hogy végérvényesen kiábrándultak a munka intézményéből.


Eredeti cím : How Healthy Is Your Organization? - The Leader"s Guide to Curing Corporate Diseases and Promoting Joyful Cultures
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639686403
ISBN : 9639686403
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 288
Méret [mm] : 165 x 240 x 20
Tömeg [g] : 600 Tovább...

Ár: 5225 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek