Vissza az oldal tetejére

Az ötödik Sally

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Sally Porter az élet kellemetlen helyzetei ellen azzal védekezik, hogy elveszti az öntudatát. De ezzel nincs vége a dolognak. Mikor újra magához tér, új helyzetben találja magát. Az idő továbbhaladt, és ő nem tud róla számot adni. Olyasmikre próbálják emlékeztetni, amiket tudomása szerint nem követett el. Otthon olyan holmikat talál, amelyeket soha esze ágában sem volt megvásárolni. És amiket a férje összehazudott róla a válóperi tárgyaláson! Hogy hetekre eltűnt, hogy hajlamos az erőszakra, hogy félmeztelenül táncolt egy mulatóban...

Dr. Ash, a pszichiáter ismeri ezt a betegséget, de szemtől szemben csak most találkozik vele először. Ez a többszörösen hasadt személyiség esete. A jámbor, félénk Sallyben négy további én lakozik, még saját nevük is van. Bella tömény érzékiség, Nola merő intellektualitás, Derry csupa jóindulat, Jinx pedig - tőle isten óvjon- ő maga a megtestesült agresszivitás. Ezeket az önálló személyiségdarabokat kellene visszailleszteni a helyükre, létrehozni Sally valódi, gazdag, sokrétű személyiségét. A küzdelemnek Dr. Ash számára is nagy a tétje. Ő is válságban van, kiégett, a házassága tragédiába torkollt. Sally esete valódi próbakő: meg tud-e újulni, képes-e együttérzésre.

Meg tudja-e tehát gyógyítani egymást orvos és betege? Erről szövi fordulatos történetét a Virágot Algernonnak népszerű szerzője ebben a regényében.


Méret (mm): 147 x 214 x 36
Oldalszám: 368
Megjelenés: 2008. Tovább...

Ár: 3017 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek