Vissza az oldal tetejére

Barangolások Magyarországon a kastélyok körül a monarchia hangulatában - Turistatérkép

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


Barangolások Észak-Nyugat Magyarországon, a kastélyok körül.
Az autós, motoros, kerékpáros útikalauz egy elmúlt világ tönkretett, gondatlanul őrzött emlékeihez, a kastélyokhoz vezet el minket. Sokszor csak a kastély külsejében gyönyörködhetünk, mert az épületet "hasznosították", szanatórium, gyermekotthon van a kerítés mögött, vagy csak volt, mert a csapkodó, üvegtelen ablakszárnyak mögött legfeljebb csak denevérek lakhatnak.
Málló vakolat, elvaduló angolpark ne vegye el az utazó kedvét, hiszen egyre több frissen rendbe hozott épület, követni való példa kárpótol az időnként lehangoló látványért. E kötet kiemelten foglalkozik 18 különlegesen szép, híres és régi fényét visszanyerő kastéllyal, de minden útba eső kastélynál igyekezett kideríteni, hogy mi maradt meg megtekintésre érdemes, és hogy látogatható-e a kiszemelt úti cél.
A barangolni vágyók bátran induljanak Magyarország északnyugati részének felderítésére, amely régiót útikalauzunk 20 túrakörzetre osztotta a főútvonalak mentén. A kastélyok ismertetése mellett a kiadvány a környék minden fontos látnivalójára is felhívja a figyelmet, a monarchia hangulatában.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638557360
ISBN : 9638557362
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 176
Méret [mm] : 140 x 225 x 18
Tömeg [g] : 310 Tovább...

Ár: 2394 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek