Vissza az oldal tetejére

Bor a konyhaművészetben

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: B.K.L. Kiadó
"Konyhaművészetünk igen sok jeles étele úgy kapja meg különleges ízét, ha borral készül. Főleg pikáns ízvilágú levesek, sültek, pecsenyék, szószok, mártások, halak, vadak, szárnyas ételek, gyümölcssaláták igénylik a borféleségeket. A bor erősíti az étel ízét, zamatát, s már a régmúlt idők konyhája is nagy kedvvel használta. A könyv fejezeteiben azon fáradoztam, hogy felelevenítsem a régi magyar konyha boros receptjeit is. Az egyes fejezetek után Régi, de jó címmel eredeti recepteket közlök dédanyáink kézel írott receptkönyveiből. Ezeket mindenki egyéni ízlés szerint készítheti el. Persze a receptek mellett olvasható sok más egyéb érdekesség és jó tanács is." (a Szerző)


Méret (mm): 173 x 215 x 24
Oldalszám: 272
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 3040 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek