Vissza az oldal tetejére

BorVilág

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: LKG Média

"Megszállott utazó vagyok. S olyan rendkívül szerencsés, hogy újságíróként sok helyre eljuthattam a világban. Bejárhattam valamennyi földrészt, riportokat készíthettem a legkülönlegesebb tájakon.

Mivel az utazás mellett kiemelt helyet foglal el az életemben a gasztronómia, a gourmet ételek és italok kóstolása, így mindig ügyeltem arra, hogy a turisztikai élményeim párosuljanak a konyhaművészet és a pincészetek fantasztikus alkotásaival. Ázsiában, Óceániában, Ausztráliában, Dél-Amerikában, Észak-Amerikában, Afrikában és Európában egyaránt a borkultúra nagyköveteivel volt módom találkozni. Olyan boros szentélyekbe jutottam el feleségemmel, Gombos Gyöngyivel - aki e könyv designere -, amelyek neveinek kiejtése is már elismerést vált ki mindenki gondolatában.

Most egy boros kalandozásra csábítom Önöket. 13 ország legszebb borvidékeire kalauzolom el az olvasókat. Ez egy képzeletbeli gourmet-túra, ami nagyon is valóságos kirándulásokra váltható, ha valaki kedvet kap e sorokat olvasva, s a legközelebbi szabadságát célirányosan úgy szervezi, hogy valamelyik borvidéket útba ejtse a világ legjobbjai közül. S, hogy egy kis turisztikai tanácsot is adjak, minden fejezetben bemutatok egy várost, ahol érdemes szusszanni pár napot, akár a bortúra előtt vagy után." (L. Kelemen Gábor)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638690890
ISBN : 9638690890
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 96
Méret [mm] : 215 x 303 x 10
Tömeg [g] : 720 Tovább...

Ár: 4655 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek