Vissza az oldal tetejére

Bulik, balhék, sztorik

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kelly Kiadó

"Gesztesi Károly vagyok, barátoknak Tobi. Claudiának Uram. Pankának és a fiaimnak Papa. A gyerekeknek Shrek. A taxisnak Művész Úr. A sorozatfüggőknek Füredi. A filmbuziknak Keszeg, Feri, Mehár, Álmos, Köles atya, Telki, Paskó, Ricsi, Rényi stb... Az amerikai producernek Nagydarab Kelet-európai Figura, a holland szállodaigazgatónak Karoli a magyar zongorista. A szomszéd sávban tíz perce indexelő Swiftes srácnak Hülye Majom, az APEH-nak adóalany. A kilencvenes években feltörni készülő táncos lányoknak Nagyvadász,a hajdani kollégáknak Szinkroncápa.

És ez csak a jéghegy csúcsa.

Gesztesi megdöbbentő őszinteséggel mesél vad korszakáról, a végeérhetetlen csajozásokról, az öltözőszagú balett táncosokról, ételről, italról, barátokról, ellenségekről, sikerről és kudarcról egyaránt.

Szó lesz még színházról, eszement filmtervekről, átverésekről, szerelmekről, szakításokról, házasságokról és válásokról. Visszatérésekről, jó borokról, finom pálinkáról, reklámokról, velős pacalról, golfról és milliós fogadásokról. Kilencven kilóról, majd száznegyvenről, reklámokról, gyúrásról vazze, egy elszalasztott amerikai karrierről és egy megtalált magyarról. Amszterdamról és Las Vegasról, Mexikóról és a Dunakanyarról, titkokról, pletykákról és hajnalig tartó bulikról.

Ez a könyv, amely bővelkedik humorban és meglepő részletekben, egy őrült utazásra invitálja az olvasót.

Apropó utazás!

Gesztesi azzal a feltétellel vállalta el ennek a könyvnek a megírását, hogy biztosítunk számára egy repülőjegyet a világ egyik távolabbi országába (erről megállapodásunk értelmében sajnos nem mondhatok többet) amit majd a könyv megjelenése után fog felhasználni, mert úgy érzi, szükséges lesz néhány napra eltűnnie.

Ha Önök most ezeket a sorokat Gesztesi Károly életéről szóló könyv hátsó borítóján olvassák, akkor ez azt jelenti, hogy Karcsi épp a Zöldfoki-szigeteken bujkál a Capo Verde szállóban és várja, amíg elül a vihar... hoppá.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639667549
ISBN : 9639667549
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 256
Méret [mm] : 142 x 205 x 20
Tömeg [g] : 500 Tovább...

Ár: 2831 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek