Vissza az oldal tetejére

Császárok, királyok és királynők

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Ez az átfogó és szép kiállítású könyv megkísérli kibogozni azt a szövevényes hálót, amelyet a tizenhetedik század óta császárok, cárok, királyok és királynők szőttek az európai uralkodóházak között.

A könyv, amely négy időszakra tagolódik, könnyen érthető az európai monarchiák iránt újonnan vagy már régóta érdeklődőknek is. A Vasa-háztól kezdve a Windsor-házig sokféle uralkodó állt az államok élén a kicsapongó dán és norvég, V. Keresztélytől az utolsó orosz cárig, II. Miklósig, aki képtelen volt megőrizni hatalmát a bolsevik forradalmárok ellenében, vagy mint a fényűző uralmáról híres „Napkirály”, XIV. Lajos és a két emberöltőn át uralkodó Viktória királynő.

Az elegáns kivitelű kiadványban pompás festmények és uralkodókhoz méltó fényképek kísérik a lényegre törő szöveges részeket, melyek csak a családi kötelékekre és az adott uralkodó idején történt jelentős eseményekre összpontosítanak. A kötet tömören és lebilincselő stílusban ismerteti a kegyetlen háborúkat, a titkos találkozókat és az előre elrendezett házasságokat, amelyek sok ország életét oly hosszú időre meghatározták.


Eredeti cím : Emperors, King & Queens
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630957441
ISBN : 9630957441
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 200
Méret [mm] : 297 x 285 x 25
Tömeg [g] : 1 820 Tovább...

Ár: 6641 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek