Vissza az oldal tetejére

Csung Jüan Csikung - A Felemelkedés Iskolája

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A Csung Jüan Csikung rendszerben létezik speciális kungfu, ami a szervezet különböző funkcióira és rendszereire vonatkozik: a szív, a látás, a beszéd, a mozgásfolyamatok, a hallás, a szaglás stb. működésére. Ezért képes a Csikung gyakorlása megoldani sok olyan problémát is, ami nem az egészséggel kapcsolatos. Természetesen az emberiség a csikung nélkül is megtanulta, hogyan oldjon meg egy sor feladatot, csakhogy sokkal nagyobb időráfordítással.
A Csikungban minden sokkal egyszerűbb és rövidebb, mert az ember itt egyidejűleg fejleszti a fizikai testét (tehát normalizálja és tökéletesíti a fiziológiai folyamatok működését), az idegrendszerét és a gondolkodásmódját. Ennek eredményeképpen e rendszerek működése összehangolódik. Pontosan ezzel kezdődik önmagunk fejlesztése.
Ezért nehéz a Csikungot valamely konkrét tudományághoz sorolni - önálló ágat képvisel, amely nem tartozik teljes egészében se a sporthoz, se az orvostudományhoz, se az oktatáshoz, se a pszichológiához, se az egzakt tudományokhoz. De akkor mégis micsoda? Egy nagyon híres kínai tudós azt mondta, hogy a Csikung az emberi szervezet lehetőségeinek tudománya.
A sorozat harmadik kötetéből a Csung Jüan Csikung második szintjének elméleti hátterét és gyakorlatait ismerhetik meg.
A negyedik kötet a második szinthez kapcsolódó diagnosztizálási, öngyógyítási és gyógyítási módszerekkel, gyakorlatokkal foglalkozik.


Eredeti cím : Cszsun Juan Cigun. Knyiga dlja cstenija i praktiki. I sztupen
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638673121
ISBN : 9632162145; 9638673125
Megjelenés : 2005.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 192
Méret [mm] : 160 x 240 x 16
Tömeg [g] : 330 Tovább...

Ár: 2185 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek