Vissza az oldal tetejére

Dél-Amerika fényei

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Lectum Kiadó
"Első találkozásom Dél-Amerikával nyolc éves koromban történt.

Az utcánk végén lévő ajándékbolt kirakatában sokáig látható volt egy könyv, amelynek a borítóján a következő volt olvasható: Mol-nár-Gá-bor-az-óri-ás-kí-gyók-föld-jén.

Ebből még, akkori ismereteim alapján nem tudtam pontosan megállapítani, hogy ki az óriás: Molnár Gábor vagy a kígyók? Ettől függetlenül, amikor édesanyám a sarki boltba küldött vásárolni, minden alkalommal kötelességemnek éreztem hosszan szemlélni a kirakat mögül csodálatosnak és hatalmasnak tűnő kötetet, és egymás után többször is elolvastam annak címét.(...)

Húsz évvel a "kirakat-élmény" után, a vágy valósággá vált: Dél Amerikába utazhattam, és évekig élhettem ott, noha kevesebb kígyóval, mint névrokonom; kevesebb mesével és képzelődéssel, mint nyolc évesen, de annál több valós élménnyel és tapasztalattal.

Ezekről az élményekről szólnak a következő oldalak, jelezvén azt, hogy egyes nyolcéves kisfiúk, akiket az édesanyjuk bevásárolni küld a sarki boltba, elképzelhető, hogy a néhány száz méteres út során szerzett élményeik hatására pár évtized múlva egy távoli kontinensről fognak - reményeink szerint - érdekes beszámolót írni..." (A Szerző)


Méret (mm): 141 x 197 x 19
Oldalszám: 264
Megjelenés: 2008. Tovább...

Ár: 2280 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek