Vissza az oldal tetejére

Édenkert 2.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Matt felbukkanását követően Meredith hosszú évek alatt felépített, kiszámítható, békés élete és nagyszabású tervei egyik pillanatról a másikra illúzióvá válnak. Közelgő esküvője is meghiúsulni látszik, amikor kiderül, hogy az apja által oly sok évvel ezelőtt fogadott ügyvéd nem megfelelően járt el a válóperükben, aminek következtében Matt-tel még mindig házasoknak számítanak.

Meredith mindent elkövet, hogy megszerezze Matt jóindulatát, és jobb belátásra bírja: a lehető leghamarabb és békében váljanak el. Matt egyetlen feltételt szab csupán: szeretne Meredithszel néhány hetet eltölteni. Az édesapja megromlott egészségi állapota, a vőlegényének jó híre és a saját féltve őrzött titkának lelepleződésétől és a botránytól való rettegés arra kényszeríti Mereditht, hogy végül elfogadja a férfi ajánlatát.

Az együtt töltött idő óhatatlanul felszakítja a sebeket, és felszínre hozza a még mindig fájó emlékeket. Meredithnek és Mattnek nem csupán a saját érzéseivel kell szembenéznie, hanem azzal a megdöbbentő felismeréssel is, hogy a tizenegy évvel korábban történtekre valójában egyiküknek sem volt befolyása: az eseményeket egy mindkettejüknél erősebb akarat alakította a maga érdekei szerint, a legnagyobb kegyetlenségtől sem riadva vissza...


Eredeti cím : Paradise
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636431006
ISBN : 9636430375; 9636431006
ISSN : 1586-6777
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 320
Méret [mm] : 142 x 202 x 25
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek