Vissza az oldal tetejére

Égig érő fal

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A hegymászás kaland. Ezért űzzük. A legjobb hegymászók azok, akik a legintenzívebben élik át a mászás kalandját, minden más szempont elé helyezve azt. Kis hazánkban is már több ezren másznak sziklát, hegyet, de sokak számára mindez nem jelent többet kikapcsolódásnál, amivel el lehet büszkélkedni. Csakhogy a mászás nem erről szól. Nem hírnévről vagy hősiességről, hanem a kaland legszemélyesebb megéléséről, amelyet úgysem lehet megosztani másokkal.

Vagy mégis meg lehet? Ez a könyv azt igazolja, hogy igen, talán mégis.

Babcsán Gábor már évtizedek óta folyamatosan a magyar hegymászás élvonalához tartozik - ő egészen egyszerűen hegymászásra született.

Teljesítményei alapján egyáltalán nem kellene szerénynek lennie, könyve nyugodtan szólhatna kizárólag saját magáról. A műben viszont az egyéni teljesítményről szóló beszámoló csak eszköz a szerző kezében ahhoz, hogy arról írjon, amit igazán szeret: hegyekről, mászótársakról, barátokról, élményekről és a kalandról, amelyet csak közösen érdemes átélni.

A kötetet akár fotóalbumként is lapozhatjuk. A küzdelmes vagy önfeledt pillanatokat örökre rögzítik a fényképek, a mászótársak művészi felvételei.


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9786155058240

ISBN: 6155058240

Oldalszám: 224

Méret[mm]: 216 x 265 x 18

Tömeg[g]: 1050 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek