Vissza az oldal tetejére

Egy olimpiai bajnok három élete

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Versenyző koromban, a versenyek után csak akkor tudtam elaludni, ha végiggondoltam és leírtam mindazokat a hibákat, amelyeket a gyakorlataimban elkövettem. Azt is meg kellett fogalmaznom, hogy miért nem tudtam elég nyugodtan versenyezni, valamint, hogy miként lehetne máskor jobban dolgozni.

Úgy érzem, hogy ismét ehhez a módszerhez kell fordulnom azért, hogy képes legyek megszabadulni az elkövetett hibák, gyengeségek és a hiába való küzdelmek kínzó emlékétől. Ki kell írni ezeket magamból még akkor is, ha már se idő, se lehetőség nincs a kijavításukra, de talán enyhülést még hozhatnak.

(...)

Amikor a hetvenhetedik születésnapomon nagyon egyedül éreztem magam és semmi olyan érdemesnek vagy érdekesnek mondható feladatot nem láttam, amiért érdemes lenne élni, elhatároztam, hogy az évek folyamán papírra vetett firkálásaimból megpróbálok egy "memoár"-t összeállítani. Igyekeztem őszintén írni a történésekről, bár lehet, hogy az évek múlásával az emlékek és az események megszépültek vagy eltorzultak, talán feledésbe merültek - de ami lényeges volt, az megmaradt. (...)" (A szerző)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
ISBN : 963440796X
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 202
Méret [mm] : 145 x 215 x 20
Tömeg [g] : 420 Tovább...

Ár: 2660 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek