Vissza az oldal tetejére

Elmúlt napok boldogsága

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Pándus Bt.

A gyermekkor illatának varázsában, legféltettebb titkaink, megannyi tovatűnt álmunk újraélésére késztet a hosszú ideig külföldön élő, szülővárosába, Várpalotára hazatérő elismert íróbensőséges vallomása.

Malota László félelmetes hűséggel eleveníti fel az olyannyira szeretett, tragikus körülmények között elveszített családtagokat, különös életüket, s láttatja a halottak árnyait, amelyek szüntelenül, az újraéledő múlt tanúiként kísértenek az emlékezetében. A visszatérésre annak a korábban szerelemben, kényszerítő körülmények miatt elhagyott fiatal nőnek a haldoklása készteti, aki még egyszer találkozni szeretne az íróval, mert megrázó és megható titkát akarja rábízni.

Nemcsak az eltemetetteket idéző csodálatos helyek, a gyermekéveket megőrző kertek, a napsütötte játszóterek emléke gyötri a szerzőt, hanem az újraéledő érzések is, melyektől Rómában való élete során már sikerült megszabadulnia.

Az ország egyik legsikeresebb írójának tizedik könyve megdöbbentően őszinte önvallomás, a múlt feltámasztásának kísérlete, amelynek élménye egyszerre meghitten örömteli és elviselhetetlenül szomorú, ráadásul hihetetlenül veszélyes...


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630672078
ISBN : 9630672078
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 204
Méret [mm] : 135 x 194 x 16
Tömeg [g] : 240 Tovább...

Ár: 2138 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek