Vissza az oldal tetejére

Első olvasójátékom

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: noris-spiele
Csak akkor vesszük észre, hogy az "olvasás" sokkal nehezebb, mint azt általában gondoljuk, amikor gyermekeket figyelünk meg az olvasás tanulása közben. A gyermekek tanulási készsége nagyon különböző, de azt megállapíthatjuk, hogy az olvasás elsajátítása egyiküknek sem megy könnyen.
Ez a játék az olvasni még nem tudó gyermek számára megkönnyíti az olvasás tanulását, az olvasni már tudó gyermeknek pedig fejleszti a már meglévő tudását és mindemellett még nagyon szórakoztató is. A játékleírás tíz, pedagógiai szempontok alapján megalkotott játékot tartalmaz, melyek a szóképek és egységenként való első felismeréstől rövid történetek önálló megalkotásáig vezetik el a gyermeket. A kilenc látványos rajzos tábla játékosan könnyeddé teszi az olvasás tanulási folyamatának kezdetét. Ezen táblák segítségével a gyermek már azelőtt össze tud kapcsolni szóképeket valamilyen tartalommal, mielőtt még valóban olvasni tudna.
A jól kezelhető betűk segítségével a gyermek ki tudja rakni a képek mellé nyomtatott (az alapszókincshez tartozó) szavakat. A szavak betűi a puzzle formának köszönhetően nem csak lazán egymás mellé lehet tenni, hanem szavakká lehet őket összekapcsolni. Így a gyermek a szó szoros értelmében megragadhatja a szavakban a betűk közötti összefüggéseket. Ezzel a játékkal az olvasás valódi élvezetté válik!
A részletes játékleírásban pedagógiai jellegű magyarázatokat is fűztünk egyes játékvariációkhoz - ajánljuk mindenkinek, akit érdekel, hogyan zajlik az olvasás tanulási folyamata.
6 évnél idősebb gyermekek részére.


Méret (mm): 340 x 235 x 42
Megjelenés: 2003. Tovább...

Ár: 4779 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek