Vissza az oldal tetejére

Első számolójátékom

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: noris-spiele
Mielőtt a gyermekek képesek lennének megérteni a számok értelmét, előtte meg kell tanulniuk konkrét mennyiségeket értelmezni. A kisgyermek számára pl. az "öt" számnévnek vagy az "5" számjegynek nincsen matematikai értelme. Ez az értelmezés úgy alakul ki, hogy a gyermek azonos mennyiségekkel szembesülve megállapítja, hogy noha a motívumok és tárgyak különbözőek, mégiscsak van valami azonosság is: mindegyikből öt elem van.
A gyermekek érdeklődését felkeltő rajzos táblák valós mennyiségek elméleti számokkal való összekapcsolására ösztönöznek és kedvet ébresztenek a számolós játékhoz. (A képek alá nyomtatott matematikai műveletek, amelyeket a játék során ki is kell rakni, csupán példaként szolgálnak, hiszen a képek alapján más feladatok is kitalálhatók.) A játékhoz tartozik még 154 db számjegy és műveleti jel, melyek segítségével szinte végtelen számú matematikai műveletet lehet kirakni. Azáltal, hogy ezek a jól kezelhető számok és műveleti jelek egymással összekapcsolhatók, a számolások áttekinthetővé válnak, és a számtani sorozatok valóban láncot alkotnak.
A részletes játékleírás vidám játékok formájában mutatja be a legfontosabb gyakorlatokat. Hiszen a számolásnak végül is szórakoztatónak kell lenni! 6 évnél idősebb gyermekek részére ajánljuk. Játékosok száma: 1 vagy több.


Méret (mm): 340 x 235 x 43
Megjelenés: 2003. Tovább...

Ár: 4779 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek