Vissza az oldal tetejére

Ember a Holdon

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Negyven évvel ezelőtt, 1969. július 21-én Neil Armstrong és Buzz Aldrin először lépett a Hold felszínére. Meghatározó pillanat volt ez az emberiség történetében, amelyet jól jellemez Armstrong parancsnok szállóigévé vált mondata: "Kis lépés ez egy embernek, de óriási ugrás az emberiségnek."

Ez volt az a pillanat, amikor az Egyesült Államok döntő fölényre tett szert a Szovjetunióval folytatott űrversenyben. És ez volt az a pillanat is, amikor bebizonyosodott, hogy az emberiség képes addig ismeretlen, idegen égitestek meghódítására.

Az Apolló-program sikere az egész emberiség sikere. Szerepe volt ebben annak a sok ezer tudósnak, szakembernek és pilótának, akik részt vettek a program előkészítésében, a fejlesztésében és a megvalósításában. De közvetve szerepe volt mindazoknak, akik lélekben követték a Holdra szállást.

A könyv ennek a közös munkának a meghatározó állomásait, eseményeit és emlékezetes személyiségeit követi nyomon. Bepillantást enged a kutatómunka színhelyeibe, a résztvevők felkészítésébe és a teljes program legfontosabb eseményeibe.

A NASA által rendelkezésünkre bocsátott mintegy száz fénykép kivételes élményt nyújt azoknak, akik annak idején nyomon követték a program eseményeit, de azoknak is, akik számára mindez már történelem.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789631964189
ISBN : 9631964189
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 162
Méret [mm] : 282 x 293 x 27
Tömeg [g] : 1 160 Tovább...

Ár: 5691 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Ember a Holdon

További információk
Szerző: Salkow, Howard;
Kiadó Nemzeti Tankönyvkiadó
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek