Vissza az oldal tetejére

Emberpróbáló időjárás

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


Ha az "orvosmeteorológia" szót halljuk rádióban, tévében, arra gondolunk: már megint jön valami front, fájni fog a fejünk, idegesebbek leszünk, esetleg kiújul a hátfájásunk, erősödnek reumatikus panaszaink, elalszunk a volán mellett.

Újabban az erősödő légszennyezettség, a globális felmelegedés, az egyre szélsőségesebb időjárás okozta félelmeink mind "benne vannak a levegőben". Tudjuk, hogy gyógyító hatása van a hegyvidéki környezetnek, a barlangok levegőjének, a közkedvelt itthoni és külföldi vízi gyógyfürdőinknek. De gondolunk-e arra, hogy ugyanazon meteorológiai események egészen másképp jelentkeznek falun és városban? Hogy nemcsak a napsugárzás, hanem a mesterséges légköri sugárzás - származzék az a mikrohullámú sütőtől, a mobiltelefontól vagy más forrásból - is károsíthatja szervezetünket?

A felkészült szerzőgárda kötetében nemcsak ezek a kérdések kerülnek terítékre, hanem olvashatunk arról is, miként vélekedtek elődeink az időjárás emberre gyakorolt hatásairól, miképpen élnek bennünk, mítoszainkban, irodalmi alakjainkban az időjárási tényezők: a napsütés, a szél, a vihar.


Szerkesztő : Holicska Szilvia
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639797284
ISBN : 9639797284
ISSN : 1589-2956
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 264
Méret [mm] : 140 x 219 x 25
Tömeg [g] : 400 Tovább...

Ár: 2556 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek