Vissza az oldal tetejére

Embervadászat utasításra

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Hagyd! Mi közöd az egészhez? A kétkedés, a lemondás hangjai. Így próbáltak óvni - különböző okokból -, amikor szóba került, hogy min dolgozom. Mert elhatároztam, hogy könyvet írok mindarról, ami 2006. szeptember 17. után Magyarországon, Budapesten, az éj leple alatt történt.

Mindarról, amit el akartak fedni előlünk. Azoknak a véletlen fiataloknak a sorsáról, akiket a város különböző pontjain a rendőrség összefogdosott. A gyalázatról, a jogtalanságokról, ami ekkor és ezt követően zajlott. A szenvedésről, amit nekik és szeretteiknek el kellett viselniük. A megmentésükért folytatott küzdelem felért a legizgalmasabb filmmel. Igaz ugyan, hogy a forgatókönyvet nem mi írtuk, mi csak igyekeztünk megváltoztatni a hatalom által kigondolt "véget".

Hogy őszinte legyek, nem volt szándékomban, hogy hónapjaim számomra ismeretlenek életével fonódjanak össze. Nincs szereplési mániám, nem képzelem magam hősnek, s unom már az állandó hadakozást. Nő vagyok, feleség, anya, szándékaim szerint jóindulatú lény. Akinek hosszú ideje foglalkozása az újságírás. És még nem felejtette el, hogy miben hitt annak idején. Ezért nem tudtam ez elől a feladat elől kitérni.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638715418
ISBN : 9638715418
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 170 x 243 x 17
Tömeg [g] : 680 Tovább...

Ár: 3990 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Embervadászat utasításra

További információk
Szerző: Kormos Valéria
Kiadó XXI. Század Intézet
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek