Vissza az oldal tetejére

Éneklő nyomokért

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az erdélyi származású, Gyulai Pál-díjas Botár Attila elmúlt öt évben született verseinek gyűjteményét tartja kezében az olvasó.

A kötet hármas tagolású: a 2003-ban megjelent Félcédulák Unkhu ka-Gathból című kiadvány után újabb négysoros "félcédulák" gazdagítják a jelen kiadást.
Az Éneklő nyomokért versciklus a szerző valamivel hosszabb lélegzetű verseit foglalja magába, a Kovász pedig már egy 349 sorból álló epikus versfüzér.
Mindhárom versciklus tehát más-más terjedelmi és formai sajátosságokat mutat, mégis mindegyik jellegzetesen és összetéveszthetetlenül Botár Attilás. Egyik legfőbb ismérvük, hogy amolyan "újraolvasós" versek. Akárcsak egy vonzó, szemérmes nő: az első benyomás erejével megcsillantják szépségüket, közelebbről szemügyre véve pedig lassacskán egyre több értéket mutatnak meg magukból.

Az első olvasat esztétikai élményét követően tehát minél többször olvassuk újra Botár Attila verseit, annál több jelentésréteget fedhetünk fel belőlük, és annál inkább kibontakozhat varázslatos szimbólumrendszerük. A kötethez Néráth Mónika írt előszót.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639735170
ISBN : 9639735170
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 192
Méret [mm] : 127 x 212 x 10
Tömeg [g] : 220 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek