Vissza az oldal tetejére

Erősítsd meg az aurád!

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A pszichikus önvédelem nem súlyos páncél vagy folyamatos ellenintézkedések terhe. Nem azt jelenti, hogy állandó félelemben élünk és minden árnyékban rejtőzködő gonosztevőt látunk. Inkább erő, önbizalom kérdése, annak bizonyossága, hogy egyszerű és tökéletesen természetes technikák révén siker és beteljesülés vár ránk.

Az itt bemutatott elvek és gyakorlatok erőssé tesznek, tartást biztosítanak, felszabadítanak mások vágyai és uralma alól. Biztosak leszünk saját énünkben, igaz hitünk szerint élünk, munkánkban pedig boldoggá és sikeressé válunk. Ráadásul a pszichikus önvédelem testi egészségünkhöz is hozzájárul, hisz a lélek és a test szorosan összefügg.

A könyv nem kerüli ki azt a nagyon reális lehetőséget sem, hogy közvetlen lelki támadás ellen kell védekeznünk. Jó adag "pontos tudást" nyújt az okkultizmusról, és ezáltal leszámol sok olyan, korábban említett ostobasággal, amely számos naiv embert vezetett tévútra, hogy démonoktól, átkoktól, megszállottságtól és balszerencsét hozó babonáktól rettegjenek saját természetes pszichikus képességeik ápolása helyett, amely megvédte volna őket a ritkán előforduló, valóban pszichikus támadásoktól és a jóval általánosabb lelki hadviseléstől.


Eredeti cím : Practical Guide to Psychic Self-Defense: Strengthzen Your Aura
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635289424
ISBN : 9635289424
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 216
Méret [mm] : 140 x 209 x 16
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 2651 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek