Vissza az oldal tetejére

Ételmesék

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Nem szokványos szakácskönyvet kínálunk ezúttal, hanem olyan receptek gyűjteményét, amely az étkek elkészítésén kívül a hozzájuk kapcsolódó történeteket is elmeséli. Humorral, szórakoztatóan kelt kedvet a főzéshez, sütéshez.

Marton Levente élvezetes gasztronómiai írásaival évek óta minden pénteken találkozhatnak a Metropol hírújságban. Kötetünkben egy nagy csokorral adunk közre ezekből az általa "gasztronovelláknak" nevezett irodalmi receptekből, amelyek között minden napszakra és alkalomra szóló, közismert étkeket és kulináris különlegességeket egyaránt megtalálunk: a reggelitől a vacsoráig, az előételtől a desszertig.

Ami a szerzőt illeti, történész-politológus, kommunikációs szakértő, aki szinte a kezdetektől fogva dolgozik az újságnál. Sosem volt szakács, még kukta sem, de nagyon szeret enni, sőt főzni is. El nem mulasztja, hogy kipróbáljon egy-egy újonnan nyíló jó éttermet. Utazásai során szinte valamennyi kontinenst bejárta, és megismerkedett az autentikus helyi ízekkel. A leginkább azonban azt szereti, ha vendégek jönnek hozzá, akik ilyenkor kísérleti alanyai is - rajtuk próbálja ki a recepteket.

Többnyire sikerrel.

Legyen most Ön a vendége!


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630958882
ISBN : 9630958882
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 176
Méret [mm] : 207 x 290 x 15
Tömeg [g] : 890 Tovább...

Ár: 4741 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek