Vissza az oldal tetejére

Éves horoszkóp 2013

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Amerika leghitelesebb asztrológuspárosa megmutatja, hogyan alkalmazzuk az asztrológia ősi tudományát a mai világban. Felfedik az élet éles kanyarjait, és tanácsokkal látnak el, hogyan vehetnénk be őket a legkönnyebben. Rick Levine és Jeff Jawer nemcsak szimplán előrejelzik a bekövetkező eseményeket - ők jelentést készítenek az égi "időjárásról" is, hogy megérthessük az asztrológiai események és az energiaáramlás lényegét, és hatékonyan használhassuk fel életünk gazdagítására.

Rick és Jeff alaposan megvizsgálják, mit tartogat a 2013-as év a 12 jegy számára, megvilágítják a perspektívákat, és olyan tanácsokkal látnak el bennünket, amelyek hasznunkra válhatnak a környezetünkkel való jó együttműködésben. Segítségükkel előreláthatóvá és követhetővé válnak a történések, mert:

- az előrejelzések beszámolnak arról, hogy mi várható, és hogyan érdemes bánni a szerelmi életünket, karrierünket, pénzünket, egészségünket, otthonunkat és lelkünket érintő hatásokkal,

- egyedi, részletes, havi bontású kalendárium formájában könnyen átláthatjuk, melyek a jegyünkhöz tartozó kulcsfontosságú napok,

-összefoglalást kapunk a lényegről mind éves, mind pedig havi szinten.


Rick Levine és Jeff Jawer nagy népszerűségnek örvendő asztrológusok, akik számtalan könyv, cikk és tanulmány szerzői. Nemcsak a tengerentúlon, hanem Európában is komoly hírnévre tettek szert. Rick a tarot.com weboldal napi horoszkópját írja, melyet milliók olvasnak világszerte, s ő az alapítója a seattle-i székhelyű négyéves Kepler Asztrológusképző Főiskolának. Jeff írja a heti szerelmi horoszkópot a tarot.com-on, ugyanakkor a CosmoGIRL.com kedvelt házi asztrológusa.


Eredeti cím : Your Astrology Guide

Áfa kulcs : 5%

ISSN : 2062-0853

Oldalszám : 408

Méret [mm] : 147 x 210 x 19

Tömeg [g] : 470 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek