Vissza az oldal tetejére

Fantomkommandó

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A szibériai és a moszkvai kormányzat között egyre feszültebb a viszony. Amikor Szibériában több állami és olajipari vezetőnek rejtélyes módon nyoma vész, a helyzet aggasztóvá válik. Moszkva fél, hogy Szibéria egy nap elzárja a vezetékeket, és megfosztja őt gazdag olajforrásaitól, így új lelőhelyek után kell néznie. Az Atlanti-óceán déli tájain, a Falkland-szigeteken találja meg a remélt kincset. Körmönfont taktikával ráveszi Argentínát, hogy szállja meg a brit fennhatóság alatt álló területet. Az olajkitermelési jogokért cserébe Oroszország titkos, ám annál hathatósabb segítséget nyújt: a térségbe vezényli legmodernebb atom-tengeralattjáróját, hogy az elsüllyessze a szigetek visszafoglalására érkező brit anyahajót.

Az Amerikai Egyesült Államok vezetését komolyan aggasztja a nemzetközi kalózkodásnak ez a kirívó példája - és nem utolsósorban az a tény, hogy az elfoglalt olajmezőkön a legnagyobb amerikai olajvállalatnak is jelentős érdekeltségei vannak. Morgan admirális, az elnök tanácsadója precíz tervet dolgoz ki. Végrehajtásához újra csatasorba állítják a tapasztalt elitkommandóst, Rick Hunter parancsnokot. Feladata, hogy lesújtson az argentin hadsereg támaszpontjaira, és káoszt teremtsen a Falkland-szigeteken.

A legendás Hunter küldetésének személyes célja is van. Angol sógora, aki az SAS kötelékeiben szolgál, osztagával csapdába esett Kelet-Falklandon. Argentin katonák ezrei vadásznak rájuk, miközben ők elveszítettek minden kapcsolatot a külvilággal...


Eredeti cím : Ghost Force
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633704868
ISBN : 9633704868
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 400
Méret [mm] : 144 x 213 x 38
Tömeg [g] : 600 Tovább...

Ár: 2564 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek