Vissza az oldal tetejére

Felejthetetlen szerelmek + Mindent a szerelemért

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Felejthetetlen szerelmek

A kötetből megismerhetik minden idők legnagyobb szerelmi történeteit. A több mint 40 szerelmes történet között nemcsak olyan közismert, ám megunhatatlan párok szerepelnek, mint Napoleon és Josephine, Miklós cár és Alexandra, Frédéric Chopin és George Sand, John Lennon és Yoko Ono vagy Spencer Tracy és Katherine Hepburn, de megtudhatja azt is, - hogy Pocahontas tényleg létezett és bár más felesége lett élete végéig őrizte halottnak vélt szerelme emlékét, - hogy Houdinit, a magyar származású, minden kötelékből szabaduló művészt a szerelem eltéphetetlen láncai fűzték feleségéhez, - hogy ki volt az a férfi, akinek köszönhetők Agatha Christie ásatások helyszínén játszódó krimijei, - hogy a körülrajongott focisztár, David Beckham szívesen főz finomakat feleségének, Victoria Adamsnak. Az exkluzív kivitelű könyv szépségével járul hozzá az emlékezetes történetek múlhatatlanságához.

Mindent a szerelemért

"Hogy szeretlek? Figyelj".- Így kezdi a világirodalom leghíresebb szerelmes versei közé sorolt költeményét Elizabeth Barrett Browning - és valóban érdemes figyelnünk nekünk is. Az ő Robert Browning iránt érzett, sírig tartó szerelméről is olvashatunk a harmincnyolc romantikus történet között, amelyek történelmi koroktól kezdve egészen napjainkig sorakoznak egymás után a kötetben.

Megan Gressor és Kerry Cook nővérek, akik Sydney-ben élnek, s mindketten osztoznak a szerelem históriája iránti lelkes érdeklődésben. Ezért születtek meg a "Felejthetetlen szerelmek" című első kötetük negyvenhárom története után az újabb finom tollal megírt beszámolók szenvedélyről, vágyódásról, rajongásról, szenvedésről, beteljesülésről, elszakadásról, egymásra találásról, végső egyesülésről és szétválásról szólnak.


Eredeti cím : An Affair to Remember - All for Love
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639769236
Megjelenés : 2006.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 592
Méret [mm] : 142 x 197 x 40
Tömeg [g] : 940 Tovább...

Ár: 6156 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek