Vissza az oldal tetejére

Felnőttek és gyerekek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Saxum Kiadó

A gyerek "megérik, mint az alma a fán". Talán ebben a gondolatban fogalmazódik meg legszemléletesebben Vekerdy Tamás pszichológusi credójának egyik vezérmotívuma, amely kiegészül azzal a meggyőződéssel, hogy ez a folyamat akkor sikeres, ha lehetővé teszik a gyermek számára, hogy "ráérősen" járhassa be saját fejlődési útját. De van-e elegendő idő erre? Megfelelőek-e a családi és intézményi feltételek a gyermek - az egyes gyermek! - spontán "érlelődéséhez"? Hogyan segítheti vagy gátolhatja a szülő, az óvoda, az iskola ezt a folyamatot? Miként hatnak a társadalmi-gazdasági-technikai változások a nevelődés körülményeire?

A népszerű pszichológus legfőként ezekre az ezernyi formában megfogalmazódó kérdésekre keresi a választ írásaiban, konkrét élethelyzeteket, dilemmákat, megoldási lehetőségeket elemezve. Nem csupán szakirodalmi és kutatási eredményekre támaszkodik, de saját tapasztalataira is épít, és olykor segítségül hívja a nevelés nagyjait.

Vekerdy Tamás - mint ezt a mostani válogatás is bizonyítja - sokat tett az elmúlt évtizedekben azért, hogy ez ne így legyen!


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632480886; 9789637168598
ISBN : 9637168591
Megjelenés : 2006.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 472
Méret [mm] : 152 x 210 x 30
Tömeg [g] : 720 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek