Vissza az oldal tetejére

Felnőttkorom legszebb nyara

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Mondat Kft.
2008 nyarán elvállalni a Boros Gyimesi Hagyományőrző Skanzen és Panzió házigazdaságát, és budapesti lakhelyünket elhagyva Borospatakára menni dolgozni, sokkal több volt, mint egy egyszerű munkahelyváltás.

Feleségemmel és két gyermekemmel egy olyan létkísérletbe fogtunk, amelynek célja a globális fogyasztói társadalom béklyóival való szakítás és a hagyományos életmódhoz való visszatérés volt. Bár végül a tervezettnél rövidebb időt töltöttünk ebben a civilizáció áldásaitól jobbára még ma is elzárt, kis hegyi faluban, az ezeréves határ szomszédságában, számtalan értékes tapasztalattal lettünk gazdagabbak.

Meggyőződtünk róla, hogy ha egy nap a kamionok nem tudják majd az élelmet a nagyvárosi bevásárlóközpontokba szállítani, mert nem lesz üzemanyag, vagy rosszabb esetben élelem, marad még néhány hely a világban, ahol biztos a túlélés. Mielőtt azonban ez a nap eljönne, ennek a néhány helynek fel kell készülnie az önvédelemre.

Ez a könyv sok egyéb más mellett azt is bemutatja, hogyan éltek nagyszüleink egy Internet, mobiltelefon, bankkártya és gyorséttermek nélküli világban.


Méret (mm): 149 x 211 x 14
Oldalszám: 240
Megjelenés: 2009. Tovább...

Ár: 1891 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek