Vissza az oldal tetejére

Feng Shui - Út a sikerhez

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A feng shui, a térrendezés ősi kínai művészete egyre népszerűbb az egész világon. A feng shui eredményeként pozitív energia áramlik az otthonunkban, elősegíti, hogy az egészségre, gazdagságra, boldogságra és harmóniára irányuló törekvéseink valóra váljanak. Lillian Too a feng shui módszereit a kínai asztrológiával ötvözi, és megmutatja, hogyan vehetjük a kezünkbe életünk alakítását, és biztosíthatjuk, hogy ránk mosolyogjon a szerencse.

A könyv ismerteti a feng shui alapelveit; megmutatja, hogyan állapíthatjuk meg a szerencse és balszerencse jelenlétét az otthonunkban és a munkahelyünkön. A kedvező és kedvezőtlen helyek és időtartamok tudatában egyszerűen alakíthatjuk a szerencsénket minden hónapban, minden évben. A feng shui-technikák alkalmazása meglepően egyszerű, és hamarosan magunk is felfedezhetjük, hogy mennyire eredményesek és sikeresek.

Lillian Too ma a feng shui legismertebb szakembere. Ő volt az, aki megismertette a nyugati világot ennek az ősi kínai művészetnek a titkaival. A Harvard Egyetem elvégzése után egy hongkongi bank ügyvezető igazgatójaként dolgozott, majd számos nagy sikerű könyve jelent meg a feng shui rejtelmeiről.


Eredeti cím : Feng Shui life planner
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639526570
ISBN : 9639526576
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 192
Méret [mm] : 200 x 265 x 19
Tömeg [g] : 1 000 Tovább...

Ár: 4741 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek