Vissza az oldal tetejére

Fényűzés

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Fényűzés, pazar otthonok, a grandiózustól az egzotikusig.
A glamour stílust számosan próbálták már definiálni, ám nehéz röviden, átfogóan jellemezni, hisz rendkívül sokrétű és állandóan változik. A hagyományos értelemben vett glamourhoz feltétlenül hozzátartozik a fényűzés, a csillogás, a gazdagság, a letűnt korokat idéző luxus, de a mindig meglepetéseket okozó irányzat időnként visszafogott, máskor szertelen, aztán meg kifinomult, vagy határozottan modern.
A Fényűző otthonok új szemszögből tekint a modern lakásban felbukkanó glamour világára. A kötetben felvonultatott nevek listája nem lebecsülendő: jártunk Pierre Cardinnél Cannes-ban, Todd Hase apartmanjában Manhattanben és Kelly Hoppen otthonában Londonban, de bekukkantottunk a párizsi Comme des Garcons üzletbe, és a Bali szigetén található Four Seasons hotelbe is.
A könyv sorra veszi és behatóan elemzi a glamour valamennyi irányzatát: az élvhajhászt, az időtlent, az egzotikust, az eklektikust, a higgadtat. Deidi von Schaewen kitűnő fotóinak köszönhetően valódi műremek született, amely fennen hirdeti és ünnepli korunk ragyogó és fényűző enteriőrjeinek stílusát.
Legyen bár az olvasó az extravagancia, a finom misztikum, a minimalizmus, vagy a mindennapi elegancia elkötelezettje, a könyvet fellapozva bizonyítékot talál arra, hogy a glamour a huszonegyedik században is él és virul, sőt szemet gyönyörködtetőbb, mint valaha.


Eredeti cím : Contemporary Glamour
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633684085
ISBN : 9633684080
Megjelenés : 2002.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 176
Méret [mm] : 240 x 300 x 22
Tömeg [g] : 1 220 Tovább...

Ár: 5699 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek