Vissza az oldal tetejére

Ferencváros

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Ferencváros.

A legnépszerűbb magyar csapat egyúttal a legismertebb is világszerte. Idehaza csúcstartó 28 bajnoki és 20 kupagyőzelemmel. Az egyetlen magyar együttes, amely nagy nemzetközi kupát tudott nyerni, 1965-ben övé lett a Vásárvárosok Kupája.

Fradi - ezt a becenevet nemcsak itthon, hanem minden kontinensen ismerik. A zöld-fehér klub legnagyobb sikereit a múlt század tízes, harmincas és hatvanas éveiben érte el, de a kilencvenes években is sok örömöt okozott a szurkolóknak, amikor első magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára.

Kiváló futballisták sokasága játszott a zöld-fehéreknél Schlossertől Toldin, Sárosin, Alberten és Nyilasin át Lipcseiig. Az új évezred a Ferencvárosi TC-nél nemcsak a futballról szólt, az anyagi gondok mellett az élvonalból történt kizárás is sújtotta, és nagy meglepetésre csak három esztendő múltán jutott vissza az első osztályba.

Az elmúlt 110 év legfontosabb történéseit foglaltuk össze ebben a könyvben, az olvasó nyomon követheti a Fradi sorsát 1899 májusától 2009 nyaráig." (A kiadó)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639729971
ISBN : 9639729971
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 176
Méret [mm] : 164 x 203 x 13
Tömeg [g] : 510 Tovább...

Ár: 3316 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek