Vissza az oldal tetejére

Férjek és hazugságok

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kelly Kiadó

A látszat csal. Ne higgy a szemednek akkor sem, ha a nappalidban a feleséged egy idegen férfi mellkasán zokogva áztatja csuromvizesre annak pólóját. Hiába az egyértelmű helyzet, ez nem az, aminek látszik!

Akkor se higgy a szemednek, ha egy társkereső weboldalról imádott férjed mosolyog rád, elváltnak adja ki magát, tartós kapcsolatra vágyik és gyereket szeretne. Annak ellenére, hogy hat éves a kislányotok és azt hitted, hogy ti vagytok a mintacsalád... hát igen, a látszat néha csal, no de ekkorát?

Vannak emberek, akikért bármit megtennénk...

A harmincas, éveiben járó Fran számára ebben a legbelső körbe tartozik a lánya, a férje és a legjobb barátnője, Alison, aki halálos beteg. Alisonnak meg vannak számlálva a napjai, ám halála előtt még szeretné kiválasztani az "utódját", egy új feleséget a férjének, aki majd felneveli a lányait. Megkéri Frant, hogy segítsen neki ebben az abszurd vállalkozásban. Barátnőjének egyáltalán nem tetszik az ötlet, de képtelen visszautasítani egy igaz barát utolsó kívánságát, és bejelentkezik egy internetes társkereső honlapra.

Ezzel a lépéssel azonban a saját életét is fenekestül felforgatja, ugyanis rövid keresgélés után a következő hirdetésre bukkan:

"Harmincnyolc éves, száznyolcvanöt centi magas, sportos, vidám alaptermészetű, családcentrikus, egyedülálló férfi vagyok. Szeretek utazni, sportolni, olvasni, színházba, társaságba járni. Nincs gyermekem, de már vágyom rá, hogy körülöttem rohangáljanak egy nem túl távoli jövőben. Leendő partneremnek intelligens, vidám, gyermekszerető, utazást, bulizást kedvelő, csinos, szőke, hosszú lábú 30-as nőt keresek.

(Pókot szeretők kíméljenek!)"

A magát Facérnak nevező illető fényképe pedig a megszólalásig hasonlít férjére, Maxre...


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639943438
ISBN : 9639943438
Megjelenés : 2010.2.8.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 410
Méret [mm] : 142 x 203 x 0
Tömeg [g] : 0 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek