Vissza az oldal tetejére

Flashman

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


Kit érdekelnek ma már a hősök, az ő idejük lejárt. Utat Harry Flashmannek, aki miután részeges randalírozásai miatt kicsapják a Rugby bentlakásos iskolából, elcsábítja saját apja ágyasát, majd a seregben össze-vissza hazudozik, csal, és a harctéren példátlan gyávaságról tesz tanúbizonyságot, miközben végighempergi a viktoriánus Anglia budoárjait.

Ne legyenek illúzióink Flashmannel kapcsolatban: a brit birodalom, sőt a világ nem hordott a hátán nála aljasabb gazembert. A hazudozó szerető, gyáva katona, botcsinálta titkosügynök, a politikai inkorrektség megtestesítője, megrögzött nőgyűlölő és nőcsábász egyben, akinek semmi sem drága, ha az irháját kell menteni. Ez pedig igen gyakran előfordul vele.

George MacDonald Fraser megalkotta minden idők egyik legzseniálisabb áltörténelmi kalandregényét, amely fergeteges humorral és maró gúnnyal rajzolja meg a tizenkilencedik század legnagyobb gyarmatbirodalmának nem épp hízelgő képét, s kalauzolja végig olvasóit öt kontinens megannyi háborús és szerelmi viharán.


Eredeti cím : Flashman
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789637424281
ISBN : 9637424281
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 408
Méret [mm] : 135 x 205 x 26
Tömeg [g] : 360 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek