Vissza az oldal tetejére

Folytassunk párbeszédet az elektromágneses terek kockázatairól

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Fedezet Kft.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által publikált kézikönyvet az eredeti angol kiadás után rövid időn belül lefordították német, francia, spanyol és orosz nyelvre. És most itt a magyar kiadás is.
Az olyan berendezések, mint pl. a nagyfeszültségű távvezetékek vagy mobiltelefon bázisállomások által előidézett EMF expozíció potenciális kockázatai nehéz kihívások elé állítják a döntéshozókat. A kihívások részét képezi annak megállapítása, hogy az EMF expozíció jelent-e valamilyen veszélyt, és milyen potenciális hatást gyakorol az egészségre (kockázatbecslés), azoknak az okoknak a felismerése, amelyek aggodalomra késztetik a lakosságot (a kockázattal kapcsolatos hiedelmek, vélelmek), illetve azon irányelvek megvalósítása, amelyek megóvják a lakosság egészségét és reagálnak a társadalom aggodalmára (kockázatkezelés). E kihívásokra való reagálás megfelelő kompetenciákkal rendelkező személyek, szervezetek bevonását igényli, akik a tudományos szaktudást, a kiváló kommunikációs készséget és a jó ítélőképességet egyesítik az irányítás és a szabályozás területén. A társadalmi, a közösségi szintű párbeszéd, ha azt sikeresen valósítják meg, elősegíti a nyílt, következetes, korrekt és kiszámítható döntéshozatal megteremtését. A mondanivalót számos kép és ábra illusztrálja.
A Kiadó meggyőződése, hogy a döntéshozatali eljárás jelentősen javítható a félreértések csökkentése és a bizalom párbeszéd útján történő erősítése révén.


Méret (mm): 180 x 180 x 6
Oldalszám: 66
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 3912 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek