Vissza az oldal tetejére

Franciául könnyűszerrel (CD melléklettel)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Módszerünk segítségével Ön is könnyűszerrel elsajátíthatja önállóan, tanári irányítás nélkül a francial nyelv alapjait. Naponta mintegy harminc perc tanulás elegendő ahhoz, hogy hat hónap múlva otthonosan mozogjon a hétköznapi élet alapvető helyzeteiben.
S mindezt könnyűszerrel teheti. Az Assimil-módszer élvezetes, humort sem nélkülöző olvasmányok sora. A tanulás kezdetén, az úgynevezett első hullámban Önnek nincs más dolga, mint figyelmesen hallgatni az 1-49. leckék hanganyagát. Az ismeretek elmélyítésére a tanulás következő fázisában, a második hullámban kerül sor. Az 50-146. leckék anyagával párhuzamosan, rendszeresen vissza kell térnie a korábban megismert (1-49.) leckékre.
Tananyagunk az Assimil módszerének kifejezetten a magyar anyanyelvű tanulók számára készült változata. Garantáltan beszédcentrikus, épít az Ön kreativitására, eredeti és ötletes. Napi fél óra gyakorlás kétségtelenül némi odafigyelést kíván. Ezért is lényeges, hogy olyan korszerű módszert válasszunk, amellyel - szinte - játék a nyelvtanulás.


Méret (mm): 162 x 236 x 53
Oldalszám: 552
Megjelenés: 2005. Tovább...

Ár: 10731 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek