Vissza az oldal tetejére

Gasztronómiai szótár: Német-magyar - Magyar-német

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A kötet összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezést, kb. 3000 fordítással irányonként tartalmaz.

Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.

A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

A Függelékben megtalálhatók: német és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről.


Eredeti cím : Praxiswörterbuch Gastronomie English
Nyelv : magyar; német
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789637460579
ISBN : 9637460579
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 96
Méret [mm] : 124 x 192 x 8
Tömeg [g] : 120 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek