Vissza az oldal tetejére

Gyümölcsök, zöldségek és fűszernövények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A könyv tartalmából: I. A gyümölcsök, a zöldségek és a fűszernövények gondozása: a helyes termőhely kiválasztása, talaj-előkészítés, palántanevelés, vetés és szaporítás, helyes ültetés, trágyázás, öntözés, mulcsozás, helyes metszés és teleltetés, kártevők és betegségek sikeres kezelése, szüret, tárolás és tartósítás. Minden mozdulat lépésről lépésre, rövid információkkal.
II. A gyümölcsök, a zöldségek és a fűszernövények kiválasztása: bogyós gyümölcsök, almafélék és csonthéjasok, vad gyümölcsök és diófélék, saláta és más levélzöldségek, gyökérgumósok, termésükért termesztett zöldségek, hüvelyesek, káposztafélék, gombák, fűszernövények. Több mint 115 könnyen kezelhető gyümölcs-, zöldség- és fűszernövényfaj és fajta leírása; további ajánlások táblázatokban.
III. Kerttervezés gyümölcsökkel, zöldségekkel és fűszernövényekkel: gyümölcs a kertben, formális és szabadon alakított fűszernövénykertek, illatos és gyógynövényágyások, fűszernövényspirál, mediterrán konyhakert, tarka saláta- és zöldségágyások, sokféle vegyes kultúra, magas- és bakhátas ágyás, mobil haszonkert. Számos ötlet klasszikus és modern, kis és nagy konyhakertek kialakításához, valamint erkélyhez és teraszhoz.


Méret (mm): 215 x 265 x 15
Oldalszám: 188 Tovább...

Ár: 2546 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek