Vissza az oldal tetejére

Hallás utáni szövegértés a nyelvvizsgán (CD melléklettel)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) által szervezett nyelvvizsgán sokak számára a hallás utáni szövegértés bizonyul a legnehezebb feladatnak. Kiadványunk a középfokú nyelvvizsga előtt állóknak nyújt segítséget a vizsgafeladat pontos ismertetésével és gyakoroltatásával.

Ez a könyv - hasonlóan az ORIGÓ NYELVVIZSGAKÖNYVEK többi kötetéhez - olyan autentikus nyelvvizsgaszövegeket és feladatokat tartalmaz, amelyek az ITK feladatbankjából származnak. A hanganyag 20 német nyelvű szövegéhez kapcsolódó feladatok elvégzése után a nyelvtanulók egy részletes megoldási kulcs segítségével ellenőrizhetik munkájukat. Ugyancsak az önellenőrzést segítik a hanganyag szövegeinek leírásai.

Az első szöveget a füzet és a hanganyag ugyanolyan formában dolgozza fel, ahogy az a nyelvvizsgán elhangzik, vagyis annyi meghallgatást és annyi válaszadási időt engedélyez, ahogy az a vizsgán történik. Ily módon a nyelvtanulók pontos képet nyerhetnek a vizsga laborfeladatának lefolyásáról.

A kiadvány szerzője az ITK vizsgáztató tanára, aki minden eddiginél hitelesebb válogatást nyújt a nyelvvizsgaszövegekből.


Nyelv : magyar; német
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630575553
ISBN : 9630575553
ISSN : 1418-5164
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : irkafűzött
Oldalszám : 56
Méret [mm] : 168 x 238 x 5
Tömeg [g] : 120 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek