Vissza az oldal tetejére

Harcra született

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A Távol-Keletről aggasztó hírek érkeznek. A kommunista Korea már csak abban reménykedhet, hogy sikerül megszereznie Dél-Korea iparát és területét. Az átfogó támadás megindítása előtt kamikázeakciók keretében atombombákat küldenek Szöul fölé. A dél-koreaiak elfogják az első gépet, majd segítséget kérnek az Egyesült Államoktól, ám a törékeny világbékét féltő elnök nem engedélyezi a határozott fellépést.

Közben az USA egyik titkos kísérleti telephelyén Patrick McLanahan és társai kifejlesztenek egy csodafegyvert, a plazmabombát, amely az előre meghatározott területről egyszerűen elpárologtatja a célobjektumokat. Dél-Korea támadást indít, Észak-Korea lakói pedig elérkezettnek látják a pillanatot, hogy lerázzák magukról a kommunizmus igáját, ám néhány elvakult katonatiszt még az utolsó pillanatban sem adja fel a harcot. Az atomrakéták elindulnak Dél-Korea irányába. Kína ugrásra kész, csak arra vár, hogy az USA ringbe szálljon.

Az Egyesült Államok azonban nem lép. Hivatalosan. Mert arról, ugye, az elnök sem tehet, hogy néhány amerikai magánakcióba kezd...


Eredeti cím : Battle Born
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639278554
ISBN : 9639278556
Megjelenés : 2000.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 308
Méret [mm] : 165 x 245 x 25
Tömeg [g] : 600 Tovább...

Ár: 1891 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek