Vissza az oldal tetejére

Harley-Davidson

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

E pazarul illusztrált könyv, felvonultatva a korai időkből származó ritka fotográfiákat is, megkapó részletességgel tárja fel előttünk a Harley-Davidson történetét, a cég erőfeszítéseit békeidőben és háborúban. A V-Twin motorok fejlődéstörténete és a valaha gyártott összes modell részletesen leírásra kerül.
A történet azonban nem lehet teljes, ha csak a motorkerékpárokról emlékezünk meg, hiszen ott vannak a Harley-tulajdonosok és a márka népes rajongótábora is, akik mind a Harley-Davidson család tagjainak érzik magukat - és az a család ma már bolygónk legtávolabb sarkain is ott él. Méltán irányul tehát kiemelt figyelem a nagy motorostalálkozókra, melyek - legalábbis a márka szerelmeseinek számára - az év csúcspontját jelentik.
Végül, de nem utolsósorban, alapos munkához illően foglalkoznunk kell a Harley-Davidsonok átalakítására szakosodott cégekkel, melyek gomba módra szaporodnak az óceán mindkét partján. A szakavatott műhelyekkel és alkatrészgyártókkal a háta mögött, minden Harley-tulajdonos szabadon alkothat olyan motorkerékpárt, mely a szó szoros értelmében egyedi és testre szabott. Ebben a tekintetben, ahogyan érzésünk szerint másban is, e könyv valóban verhetetlen - nagyformátumú és színpompás fényképek mutatják be előttünk az átalakítás művészetének számtalan aspektusát, az egyszerű megoldásoktól a bizarr, sőt gyakorta szinte lehengerlő elgondolásokig.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633674895
ISBN : 9633674891
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 328
Méret [mm] : 265 x 365 x 27
Tömeg [g] : 2 750 Tovább...

Ár: 7581 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek