Vissza az oldal tetejére

Hatékony C#

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kiskapu Kiadó

Ez a könyv - mint az a címéből is kiderül - elsősorban a középhaladóknak szól, vagyis tipikusan a -második C# tankönyv- szerepét tudja betölteni. A szerző közismert C# és .NET szakértő, így könyvéhez az alapvető inspirációt tulajdonképpen az ügyfelei által feltett kérdések adták. Ennek megfelelően ebből a könyvből megtudhatjuk, melyek azok a fejlesztési módszerek, amelyek a gyakorlott C# programozók minden munkájuk során használnak, illetve melyek azok, amelyeket minden áron igyekeznek elkerülni.

Ízelítő a könyv által érintett témakörök közül: Miért célszerű az állandók típusát is megadni? Hogyan kerülhetjük el a fölösleges hibaellenőrzéseket a megfelelő adattípus megválasztásával? Hogyan szorítható le a szemétszedési algoritmus által lefoglalt teljesítmény? Hogyan használjuk okosan az interfészeket és a delegáltakat? Milyen szabályok követésével növelhetjük az általunk fejlesztett rendszer megbízhatóságát és könnyíthetjük meg a karbantartását? Hogyan használhatjuk ki a .NET keretrendszer futásidejű hibaellenőrző rendszerének szolgáltatásait? Mikor érdemes és mikor nem érdemes a visszatükrözéshez (reflection) folyamodni?
A könyv nem konkrét feladatok megvalósítását mutatja be, és nem tartalmaz olyan részleteket, amelyeket kiollózva egyszerűen beilleszthetünk a saját rendszerünkbe. Itt valami többről, az elvekről van szó. Aki C++-ról áll át C#-ra, az sem fog csalatkozni ebben a könyvben, mivel a szerző korábban maga is 10 évet töltött el a C++ világában.


Eredeti cím : Effective C#: 50 Specific Ways to Improve Your C#
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639301948
ISBN : 9639301949
Megjelenés : 2005.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 284
Méret [mm] : 185 x 235 x 17
Tömeg [g] : 560 Tovább...

Ár: 3781 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek