Vissza az oldal tetejére

Házipatika

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Valaha a háztartásokban tömegével álltak rendelkezésre a gyógyításra, panaszok enyhítésére alkalmas eszközök és nyersanyagok, a forró fedőtől az ecetes vízig. Ezek egy része, igaz, már elavult, más részüknek viszont örökre szóló helye van a házipatikában. Ma ki tudjuk egészíteni őket egy sor modernebb lehetőséggel, beleértve olyan, nem anyagi jellegű megoldásokat is, amilyen például a masszázs vagy valamilyen mozgásterápia.

Megesik, hogy szervezetünk a szintetikus szerre nem reagál, de egy természetes gyógymód csodát művel vele. Az utóbbiak többnyire mentesek a káros mellékhatásoktól, nem terhelik meg májunkat és vesénket, sokkal ritkábban okoznak allergiát. Végezetül, számtalan hétköznapi gondunk adódhat egészségünk, közérzetünk kapcsán, amikor nincs értelme, vagy nem áll módunkban orvoshoz menni. Ilyen esetekben is sokat ér, ha kéznél van egy hat-hatós segítséget jelentő szer, illetve eszköz.

A "Házipatika - egyszerű és biztonságos házi gyógymódok" az itt és most elérhető leghatásosabb háziszerek felől nyújt tájékoztatást, mindennemű elfogultság és érdek nélkül. Általuk egyszerűen, gyorsan, és minimális anyagi ráfordítás árán segíthetünk magunkon, akár olyan helyen is, ahol a madár sem jár, ami nem utolsó szempont a nyári szabadság vagy a hétvégi kirándulás alatt.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639813007
ISBN : 9639813007
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 128
Méret [mm] : 146 x 180 x 11
Tömeg [g] : 160 Tovább...

Ár: 1606 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek