Vissza az oldal tetejére

Hogyan fogjunk férjet?

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Victoria Kiadó

A dél-kaliforniai Colina Linda kisváros exkluzív hölgytársaságában minden a pénz körül forog. Egy nap kiderül, hogy a milliárdos David Clemente beadta a válópert. A város négy legkapósabb szingli hölgye versenyfutásba kezd, hogy megszerezze magának a férfit. Ki lesz a nyertes?

A talpraesett Lally Chandler, aki Bond-lányként szerzett hollywoodi hírnevet, és túl három váláson valóságos méhkirálynőként igazgatja a helybéli társaság életét?

Jessica DiSantini, a kétgyerekes ügyvédnő, aki a válás után csinos tartásdíjjal és az agysebész exférje méregdrága borgyűjteményével vigasztalódik?

Caitlin Latch, a bombázó, de - a többiekhez képest - szegény fiatalasszony, aki mindenre képes, hogy befogadják a gazdagok társaságába?

Vagy talán Janey Martinez, a város egyik legbefolyásosabb hölgye, aki plasztikai sebész segítségével orvosolja legkínzóbb problémáját?

A csillogó felszín alatt mindegyiknek fájdalmas, olykor szégyenletes kis titkai vannak. A hölgyek kétségbeesetten vágynak a boldogságra. Boldogság = hatalmas bankszámla? Boldogság = jó szex? Boldogság = fiatalság? Boldogság = szerelem?

A nők minden őrültségre képesek, hogy felhívják magukra David figyelmét, és kiiktassák a konkurenciát. Vajon melyikük jár sikerrel? Van-e esélye az érzelmeknek ebben a világban?


Eredeti cím : To Catch A Husband
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639803015
ISBN : 9639803015
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 296
Méret [mm] : 126 x 200 x 22
Tömeg [g] : 280 Tovább...

Ár: 2081 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek