Vissza az oldal tetejére

HTML és CSS (CD-melléklettel)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kiskapu Kiadó
A weblaptervezők egyre növekvő mértékben használnak stíluslapokat a HTML nyelven készített weblapok megjelenésének beállítására. Miért tanulnánk hát külön az egyikről, majd külön a másikról, amikor egyszerűen - és sokkal hatékonyabban - elsajátíthatjuk egyszerre mindkettő használatát? Az ebben a könyvben alkalmazott egyesített megközelítési mód gyorsabb haladást tesz lehetővé, és erősebb, egymáshoz jobban kapcsolódó ismereteket nyújt.

A könyvben több helyen találunk a valóságban is létező webhelyekről vett példákat, amelyek a CSS hatékony használatát mutatjuk be.

A könyvhöz melléklet CD-n olyan segédprogramokat - például a különféle böngészőprogramok legújabb változatait, HTML- és CSS-szerkesztőprogramokat, valamint FTP programot - találunk, amelyek segítségünkre lesznek abban, hogy jól működő webhelyet alakíthassunk ki. Emellett a CD tartalmazza az összes munkafájlt, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy a tanulás folyamán, azzal párhuzamosan magunk is végrehajthassuk a könyvben leírt gyakorlatokat.


Méret (mm): 187 x 234 x 26
Oldalszám: 458
Megjelenés: 2005. Tovább...

Ár: 6270 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek