Vissza az oldal tetejére

Húsz centi a kígyó farkából...

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Arconit Kft.
"Dél-Afrika... Két óceán ölelésében égbetörő csúcsú, hatalmas hegyláncok, forró síkságok, buja erdők, rohanó, vad folyók, páratlanul gazdag növény és állatvilág, és a 11 hivatalos nyelven beszélő, sokféle kultúrát egybeötvöző nép - ahogy Desmond Tutu érsek találóan nevezte: "Isten szivárvány népe" -, fogadja és varázsolja el a látogatót.


Nem harminc nap, de talán harminc év is kevés lenne egy ilyen hatalmas és gazdag ország megismeréséhez.


9500 km-t tettünk meg, felkerestünk több rezervátumot és természetvédelmi területet. Izgalmas napokat töltöttük a bozóterdőket, szavannákat járva, csodálva az afrikai állatvilág gazdagságát.
Jártunk az elegáns, és gazdag Pretoriában, az élettől nyüzsgő csodálatos fekvésű Cape Town-ban, és a nagyvárosoktól távoli, turisták által ritkán látogatott, alig lakott tájakon is.


Egy villanásnyira bepillanthattunk Jeanett és fekete alkalmazottainak életébe a távoli M"tuba Tubában, megismerkedhettünk franschhok-i házigazdánk, Don (Lukafter) "gondjaival", és élvezhettük a fokföldi borvidék vendégmarasztaló kulturált szépségét, és finom borait is.


Megkóstoltuk a híres karooi bárányt, a maláj származású bobotiet, az óceán halait, és nem csak láttunk, hanem ettünk is kudut és varacskos disznót.


Felejthetetlen élményeket gyűjtöttünk. Ezeket szeretném megosztani az olvasóval." (Ritter J. Judit)


Méret (mm): 190 x 250 x 17
Oldalszám: 182
Megjelenés: 2004. Tovább...

Ár: 3791 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek