Vissza az oldal tetejére

Idegen test

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Jennifer Hernandez, a végzős orvostanhallgató rossz hírt kap: nagymamája elhunyt egy csípőprotézis-műtét szövődményében egy újdelhi magánkórházban. Jennifernek kell intézkednie nagyanyja testének örök nyugalomra helyezéséről. Ezért Indiába utazik, és ezzel kezdetét veszik azok a kalandok, amelyek során egyszerre kerül szembe az indiai korrupt bürokrácia dzsungelével és egy semmiféle gátlást nem ismerő csoport ravasz összeesküvésével.

Jennifer nem hiszi, hogy nagyanyja természetes halált halt. Gyanakvását csak alátámasztja, hogy másik két hasonló haláleset is történt amerikai betegekkel indiai magánkórházakban.

Az Indiába irányuló amerikai gyógyturizmus hatalmas nyereséget hoz a távolkeleti országnak, ám még ennél is nagyobb veszteségeket okoz az amerikai egészségügyben érdekelt cégeknek. Mivel dollármilliárdok forognak kockán, egyik oldal sem válogat az eszközökben, amikor saját üzleti érdekeiket kell megvédeniük. A gyilkosságtól sem riadnak vissza...

Jennifer indiai kalandjaiban barátai, köztük két igazságügyi orvos szakértő kíséri el, akik egy illegális boncolás során bukkannak cáfolhatatlan bizonyítékokra, amelyek az idegenkezűséget támasztják alá...

Robin Cook legújabb regénye amellett, hogy bővelkedik izgalmas kalandokban, az olvasót India titokzatos, spirituális, ám sokszor kegyetlen világába is elkalauzolja.


Eredeti cím : Foreign Body
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632970905
ISBN : 9632970905
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 416
Méret [mm] : 131 x 198 x 30
Tömeg [g] : 400 Tovább...

Ár: 2374 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek