Vissza az oldal tetejére

Időutazók és földönkívüliek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
"A lélekvándorlás folyamatainak tanulmányozása és a földönkívüliek kutatása különös módon kapcsolódik egymáshoz. A kutatásaim során az egyes életek feltárásakor ugyanis gyakran találkozhattunk az idegenekről szóló beszámolókkal. Jelen voltak az előző életeinkben és ott lesznek a jövőbeli életeinknél is. A lélekvándorlás vizsgálata akaratlanul is összekapcsolódott az idegenek tevékenységének feltárásával.

A jelenlegi életünk rejtett eseményeit kutatva szintén tapasztalhattuk az idegenek jelenlétét, tudtunkon kívül vizsgálnak bennünket, beavatkoznak életünkbe. Vannak, akiket több életen keresztül is megfigyelés alatt tartanak. Talán ugyanezek a személyek lesznek azok a kiválasztottak, akik a jövőbeli életükben -miután már nem lakható a Föld- távoli bolygókon fognak élni az idegenekkel együtt.

Úgy gondolom, már régóta itt volna az ideje tényként beszélni a földönkívüliekről, de magáról a lélekvándorlásról is. Sőt a kutatásoknak már a részleteket kellene feltárnia. Bizonyosan mindig lesz új és újabb információ, amely bővíti ismereteinket, pontosítja, vagy éppen megváltoztatja nézeteinket. Persze nem könnyű eligazodni közöttük, számtalan hír hitelessége megkérdőjelezhető, esetenként szándékos a félrevezetés. Mégis megpróbáljuk összerakni a mozaik darabjait, hogy teljesebb képet alkothassunk a bennünket körülvevő világról." (a Szerző)


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9786155058301

ISBN: 6155058301

Oldalszám: 144

Méret[mm]: 120 x 199 x 10

Tömeg[g]: 170 Tovább...

Ár: 2500 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek