Vissza az oldal tetejére

Így hát válaszd az életet

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Marcel Schlewer sok csatát vívott meg életében: fiatal katonaként az emberi jogokért Algériában; a palesztinok igazságáért; azért, hogy a világiak csakugyan helyet kapjanak az egyházban... E kötet lapjai is tanúskodnak e harcokról.

Lehet, hogy először megdöbben az olvasó... Mi hozhatna nagyobb békét, mi lehetne mennyeibb, mint Szűz Mária megjelenése? És ráadásul Isten anyja éppen La Salette-ben tűnik fel, a magyar hegyek között, távol az emberi küzdelmek színterétől.

A szerző nagy lelkesedéssel mutatja be könyvében, milyen fontos Szűz Mária számára az ember élete, és hogy üzenete aktuálisabb, mint valaha.

Ha a Szűzanyát követve zarándoklatra indulunk, utunk nem valamiféle búvóhelyre vezet. Szavai nem jámbor lelki vigaszt nyújtanak. La Salette-ben, akárcsak minden más zarándoklat során, a személyes megtérés segíthet abban, hogy új szemmel nézzük életünket és a világ eseményeit. Az imádság és napjaink áttekintése isten igéjének fényében, amire Szűz Mária mindig hív, megtisztítja tekintetünket.

Marcel Schlewer több mint huszonöt éven át segítette a személyes és csoportos lelki utakat La Salette-ben, és ma is Szűz Mária üzenetéből meríti misszionáriusi lendületét.


Eredeti cím : Choisissez donc la vie
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639674745
ISBN : 9639674745
Megjelenés : 2001.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 192
Méret [mm] : 126 x 200 x 11
Tömeg [g] : 210 Tovább...

Ár: 1758 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek