Vissza az oldal tetejére

Informatika kisiskolásoknak 2. évfolyam

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Ez a kiadvány folytatása az első évfolyamosok számára készített, már forgalomban lévő tankönyvnek. Az első évfolyamon "tanultakra" építve írták a szerzők a második kötetet, amelyen ugyanúgy érzethető, hogy a korcsoportot jól ismerő és tanító gyakorló pedagógusok írták. A tartalom összhangban van a Nat 2003 követelményeivel, a gyermekek fejlettségi szintjével és teherbírásával.
Nagyon sok kép, vidám rajz, a mindennapi életből vett példa motiválja a kisiskolásokat. A munkatankönyvben szereplő állatfigurák (Zümi, Teknőc, Egérke) segítik a kisiskolások ismerkedését az informatika változatos világával.
A kiadvány több szoftver használatát is lehetővé teszi egy-egy feladat elkészítésénél, ilyen szoftverek a Point, a WordPad, a Drawing for Children és a Comenius Logo. A feldolgozáshoz segítségül szolgál a kézikönyv, amely minden foglalkozáshoz óravázlat-javaslatot tartalmaz.
A tanárok munkájának támogatására az 1-2. évfolyamos munkatankönyveinkhez CD-t adunk ki, amely újabb feladatokat, szoftverleírásokat és érdekes szoftvereket tartalmaz.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789631953220
ISBN : 963195322X
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : irkafűzött
Oldalszám : 48
Méret [mm] : 200 x 285 x 3
Tömeg [g] : 170 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek