Vissza az oldal tetejére

Ínyencek kézikönyve: Csokoládé

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Ebből a csokoládékönyvből mindent megtudunk a világ legjobb csokoládéiról a kakaóültetvényektől kezdve a klasszikus pralinékig és trüffelekig.

Megtaláljuk itt a világ legpompásabb csokoládéműhelyeinek elérhetőségeit, képet kapunk az ott gyártott különlegességekről, és a kóstolás terén is tapasztalatokat szerzünk.

Rendkívül hasznos összefoglaló munka a csokoládé teljes gyártási folyamatáról: kakaóban erjesztésétől és napon szárításától kezdve egészen a csokoládémassza formázásáig és temperálásáig.

Kiváló útmutató a csokoládékóstoláshoz és a különböző termékek minőségének megállapításához.


Eredeti cím : The Connoisseur Guide to Chocolate
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636891565
ISBN : 9636891565
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 160
Méret [mm] : 165 x 235 x 17
Tömeg [g] : 600 Tovább...

Ár: 3325 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek