Vissza az oldal tetejére

Íriszdiagnosztika

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A szem a lélek tükre -tartja a mondás-, de nemcsak a léleké, hanem a testé is, amint az Ferencsik István könyvéből kitűnik. Az emberi szem -ez a bonyolult működésű szerv- a szakavatott számára szinte mindent elárul "gazdájának" egészségi állapotáról. Ezért is alkalmazzák sok helyütt a világon az iridológiát a hagyományos orvoslás diagnózisainak kiegészítőjeként.

A szerző -a témakör egyik legjobb hazai szakértője- imponáló szakszerűséggel mutatja be könyvében a szem szerkezetét és működését, és különös figyelmet szentel az írisz, a szivárványhártya elemzésének.

Az írisz részei -némiképp leegyszerűsítve- a szervezet zónáinak felelnek meg. A gyakorlati vizsgálódások során a szerző először a zónák betegségállapotáról valló szín- és formaváltozásait tekinti át, ismerteti a formaképződmények jelentéseit, majd írisztérképek segítségével és íriszfotók elemzésével segíti az olvasót az önálló íriszelemzésben.

Az íriszdiagnosztika azért bír különös jelentőséggel, mert nemcsak a már kialakult betegségek megállapításában lehet a segítségünkre, hanem a szervezet elváltozásainak kóros tendenciáit is képes feltárni, már jóval a tünetek jelentkezése előtt.


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789632671758

ISBN: 9632671758

Oldalszám: 168

Méret[mm]: 122 x 196 x 11

Tömeg[g]: 220 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek